NŐI KÖZÖSség – Folyamatorientált női önismereti jóga csoport
 • Mikor?

  2024. április 13 – 2025 máricus 9.

 • Hol?

  Online – zoom és Kercaszomor, Őrség

 • Részvételi díj:

  295 000 Ft / fő
  (tartalmazza a 2 elvonulást (szállás, étkezés és foglalkozások), a 10 hétvégi alkalmat (Zoom) és a személyes kísérést havi egy 60 perces online konzultációval)

Ha foglalkoztat a jelentkezés gondolata, biztosítunk számodra egy 1 órás személyes konzultációt Saroltával (zoom-on keresztül), ez alapján tudsz majd dönteni a továbbiakról. Az elköteleződésed a konzultációd után tudod véglegesíteni az előleg befizetésével.

Egyetlen találkozás is teret ad a közös-ségünket megtapasztalni, egy évnyi biztonságos együtt haladásunk nagy mélységbe enged önmagunkban. A mozgás és annak értelmezése adja a keretet. A jóga útján bontjuk ki a bennünk rejlőt, amiben a tudat(osság) közös részét, egymásrahatását, EGY-ségét nagyon is számba vesszük. Minden újrarendeződésünk csakis egy megtartó közegben történhet építőleg, ahol tudjuk, hogy a saját erőnk dolgozik, a saját ritmusunkban. Gyakorolva a kultúránkba is elnyomott nem-et mondás képességét. Messzemenőkig tiszteletben tartjuk egymás és saját határainkat. Kapcsolódásaink a gyakorlás közös terében – ezt most már számtalanszor tapasztaltuk, hogy fizikailag akár távol egymástól – gyógyítólag hat az időben és térben sokdimenziós női terünkre. Ennek a tapasztalatnak a kibontására adunk helyet az egy év alatt. Nem vagy egyedül, kimondható, kimozogható a sokszor kimondhatatlannak hitt.
Rendszerezetten számba veszünk sok ismeretet, amik a női aspektus testi, lelki vonatkozásában korszerű tudáson és tapasztalaton alapulnak. Ugyanakkor e tekintetben is figyelembe vesszük kompetencia határainkat. Akik régóta gyakorolnak velem, tudják, hogy a csoporton belüli együttmunkálkodáson túl szükségleteknek megfelelően szakemberek segítségét is kérjük a belső folyamatok egyéni megtámogatására. (Pl. fasciális trénert, shiatsu gyógyászt, ajurvédikus gyógyászt, hormonterapeuta, mentálhigiénés szakembereket, stb.) Talán ebből képződik az eddig létrehozott közösségeinknek nagy erőtartaléka és életképessége, hogy egy egymást is támogató, de a külvilágot is együttműködő, segítő kapcsolódásba hívjuk meg a belső épülésünkhöz. Így haladhat mindenki az önismeret útján megtartottan, békében.

Kinek ajánljuk?

A csoport elsősorban a folyamatorientált női önismereti jóga csoport folytatása, de várjuk azokat a gyakorlókat is, akiknek, már régóta van érintettsége a gyakorlással, vagy akár jóga órák tartásával.

Részvételi díj

A teljes 1 éves program ára: 295 000 Ft, amely tartalmazza a 10 hétvégi alkalmat, a jegyzetet elektronikus formátumban, a személyes kísérést havi egy, 60 perces konzultációval és a 2 elvonulást (szállás, étkezés és foglalkozások).

A programot kíséri

Juhász Sarolta

Juhász Sarolta

Juhász Sarolta több mint 15 éve oktat jógát és vezet elvonulásokat. Mielőtt az Őrségbe költözött Budapest egyik legnagyobb jógastudiójának volt vezető oktatója, ahol többek között a nőijóga és kismamajóga oktatóképzések szakmai irányításáért volt felelős. Képzésein, elvonulásain számos jógás ismerhette meg emberközeli, befogadó világszemléletét, a pozitív megerősítésre, erőszakmentes kommunikációra épülő módszereit. Eredeti szakmája fejlesztő pedagógus, több éven át dolgozott ezen a területen, mielőtt a figyelme a jóga felé fordult volna. 2016-tól az őrségi Magyarszombatfán él (közel ahhoz a kis faluhoz, ahol született), itt várja szeretettel a mindennapok forgatagából szabadulni és feltöltődni, fejlődni vágyó gyakorlókat.

Hasznos információk

• A gyakorlásokat és az elvonulásokat vezeti: Juhász Sarolta
• A csaknem egy éves program keretében 10 hétvégi napon (2×3 óra Zoom-os találkozás) és két elvonuláson (az Őrségben) fogunk együtt haladni a maxiumum 15 résztvevővel.
• A részvételt jó szívvel ajánljuk a nőijóga oktatóknak, segítő szakmákban dolgozóknak és természetesen minden olyan gyakorlónak, aki hívást érez magában arra, hogy csatlakozzon az egy éves KÖZÖS munkához
————-
FONTOS:
————-
Minden érdeklődő számára biztosítunk egy 1 órás személyes konzultációt Saroltával (zoom-on keresztül). Az elköteleződésed a konzultációd után tudod véglegesíteni az előleg befizetésével.
————-
ALKALMAK:
————-
2024 április 13. zoom
2024 május 12, 13, 14 – elvonulás (Őrség, Kercaszomor)
2024 június 1. zoom
2024 július 6. zoom
2024 szeptember 7. zoom
2024 október 5. zoom
2024 október 26. zoom
2024 november 23. zoom
2024 december 21. zoom
2024 január 18. zoom
2025 február 15. zoom
2025 március 6, 7, 8, 9 – elvonulás (Őrség, Kercaszomor)
* az esetleges változtatás jogát fenntartjuk
————-
HELYSZÍN:
————-
Az 1 éves közös munka része a 2 elvonulás, az első május elején kerül megszervezésre, a második elvonulás pedig a legvégén, 2025 márciusában. Az elvonulások helyszíne: Kercsaszomor, Őrség.
A hétvégi alkalmakon a saját otthonodból, ZOOM alkalmazáson keresztül vehetsz részt.
———————
RÉSZVÉTELI DÍJ:
———————
A teljes 1 éves program ára: 295 000 Ft, amely tartalmazza a 10 szombati online alkalmat, a jegyzetet elektronikus formátumban, a személyes kísérést havi egy 60 perces online konzultációval és a 2 elvonulást (szállás, étkezés és foglalkozások).
A részvételi díj befizetése a következő ütemezés szerint zajlik:
Előleg jelentkezéskor – 40 000 Ft
Első részlet április 10-ig – 90 000 Ft
Második részlet szeptember 10-ig – 90 000 Ft
Fennmaradó összeg ferbuár 10-ig – 75 000 Ft
——————
JELENTKEZÉS:
——————
www.orsegjoga.hu/jelentkezes-konzultaciora
(a megjegyzéshez írd be, hogy “NŐI KÖZÖSség 1”)
A maximális létszám 15 fő, a jelentkezés az előleg befizetésével válik biztossá.
—————-
KAPCSOLAT:
—————-
info@orsegjoga.hu