Jóga és reziliencia – 3 napos jóga elvonulás | Szeptember 13-15.
  • Jóga és reziliencia
  • Részvételi díj:

    Július 30-ig: 84.500 Ft
    Augusztus 1-től: 89.500 Ft
    (ebben benne van a szállás, az étkezés, a közös jógázás és foglalkozások, de az odajutás nem)

A ruglamas ellenállóképesség, azaz a reziliencia azon képességünket jelenti, hogy a minket fizikai, fiziológiai vagy mentális szinten érő megpróbáltatásokat és stresszhatásokat kezelni tudjuk és ezekből a lehető legrövidebb idő alatt vissza tudjunk térni a normális kerékvágásba.
A legképzettebb jógik is ki vannak téve a mindennapi élet negatív hatásainak, igazából az különbözteti meg őket a többségtől, hogy számos eszközzel rendelkeznek ahhoz, hogy sikeresen megküzdjenek ezekkel a negatív hatásokkal és újra visszataláljanak a belső és külső egyensúly állapotához.
Ezen a hétvégén csupa olyan gyakorlatot fogunk végezni, amelyek hozzásegíthetnek minket ahhoz, hogy a legjobban bánjunk el bármivel, amit az élet hoz és mindig lehetőségünk legyen az egyensúlyt és a boldogságot választani.

Kinek ajánljuk?

Az elvonulást mindenkinek ajánljuk, akit érdekelnek a tisztító jóga gyakorlatok és a shiatsu, akár kezdő szinttől is.

Távolságtartás, higiénia

Annak érdekében, hogy a résztvevőknek a megfelelő távolságtartás lehetőségét és ehhez különálló 2 ágyas szobákat tudjunk biztosítani, a résztvevők létszámát 10 főben maximalizáltuk.

A tábort vezetik

Juhász Sarolta és Balogh Ákos

Juhász Sarolta

Juhász Sarolta több mint 15 éve oktat jógát és vezet elvonulásokat. Mielőtt az Őrségbe költözött Budapest egyik legnagyobb jógastudiójának volt vezető oktatója, ahol többek között a nőijóga és kismamajóga oktatóképzések szakmai irányításáért volt felelős. Képzésein, elvonulásain számos jógás ismerhette meg emberközeli, befogadó világszemléletét, a pozitív megerősítésre, erőszakmentes kommunikációra épülő módszereit. Eredeti szakmája fejlesztő pedagógus, több éven át dolgozott ezen a területen, mielőtt a figyelme a jóga felé fordult volna. 2016-tól az őrségi Magyarszombatfán él (közel ahhoz a kis faluhoz, ahol született), itt várja szeretettel a mindennapok forgatagából szabadulni és feltöltődni, fejlődni vágyó gyakorlókat.

Balogh Ákos

Ákos a 2000-es évek közepe óta foglalkozik jógával, 2010 óta jógaoktatással. Napi gyakorlása az astanga vinyásza jógára, tisztító gyakorlatokra (shatkarma),  pránajáma, dárana és meditációs gyakorlatokra épül. Az évek során számos kiváló jóginál volt szerencséje gyakorolni és tanulni. Az astanga jóga terén Manju Jois,  míg a modern, tudományos eredményekre és a keleti hagyományra egyaránt építő irányzatok terén Simon Borg-Olivier szemlélete és tanításai meghatározók számára. Nagy hatással van rá Szvámi Nirandzsananda (Bihar jóga) integrált jóga szemlélete, amely a jóga minden ágát egyesíti és a mindennapi élet és spirituális élet egységét hirdeti. A Csehországban élő és ott tanító Sat Nath jógi leginkább a shatkarma, a pránajáma és dárana technikák elsajátításában segített sokat neki.

Hasznos információk

Érkezés: pénteken 14 és 15 óra között
Táborzárás: vasárnap 15.00 órakor
Táborvezető: Juhász Sarolta, Balogh Ákos
Szállás: Igényes, családias térben, 2 ágyas szobákban
⛺️ Bővebben az elvonulóhelyről: https://orsegielvonulohely.hu/
———————————–
Részvételi díj (3 nap, 2 éjszaka):
———————————–
Július 30-ig: 84.500 Ft
Augusztus 1-től: 89.500 Ft
Előleg: 20 000 Ft, a jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé.
Az ár tartalmazza a szállást, az étkezést és a jógafoglalkozásokat. Utazás egyénileg, de telekocsis módon segítjük megszervezni.
————-
Jelentkezés:
————-
www.orsegjoga.hu/jelentkezes-elvonulasra
Kérjük, vedd figyelembe, hogy maximálisan 12 fő jelentkezését tudjuk fogadni! A további praktikus információkkal kapcsolatban a jelentkezés után még írni fogunk, de természetesen a jelentkezés előtt is várjuk a kérdéseidet.
————-
További információ:
————-
info@orsegjoga.hu