Erőközpontok a női jógában – Megrendelhető – 4 gyakorlás (90 perc)
  • Hosszúság

    4 x 90 perc

  • Hol?

    Saját otthonodban
    Online gyakorlás, Youtube csatorna

A hatha jóga megközelítésében a fizikai testünk és a személyiségünk finom megnyilvánulásai nem válnak el egymástól, ezek egységben működnek.
A fizikai testünkkel való munkálkodás harmonizálja a – vele egységben működő – finom energetikai mentális folyamatokat is.
Ez a négy alkalmas gyakorlás sorozat a jóga által feltérképezhető erőközpontokon vezet végig, figyelembe véve az ezekkel a területekkel való munka energetikai és mentális vonatkozásait is.
Gyökérközpont, szakrális központ – Gát, medencefenék, csípő, alhas / Stabilitás, biztonságérzet, egyensúly / termékenység – kreativitás, bizalom
Köldök központ, szív erőtere – Hasi rugalmasság, emésztőszervek működése, mellkas, vállöv, lapocka mobiltás / Önértékelés, önbizalom / Érzelmek kifejezése, belső harmónia, alkotó erő
Torok, homlok – Nyak, fej, arc / Kommunikáció, szándék kifejezése, önkifejezés / érzékelés, gondolkodás, tisztánlátás
Erőközpontok egysége – erőközpontok harmonizálása, “minden egy”

Kinek ajánljuk?

A gyakorlást akár kezdő női gyakorlóknak is ajánljuk. Ha bármilyen egészségügyi problémád, vagy kérdésed lenne, kérjük nyugodtan írjál nekünk!

Online gyakorlás

A gyakorlásokat a Youtube csatornánkon keresztül fogjuk rendelkezésedre bocsátani, időkorlátozás nélkül. Ezeet mobil telefon, asztali gép vagy okos tévé használatával tudod megtekinteni.

Elállás joga

Ha valamilyen okból kifolyólag el szeretnél állni a gyakorlás megvásárlásától, ezt a megrendelés után 48 óráig megteheted.

Juhász Sarolta

Juhász Sarolta több mint 15 éve oktat jógát és vezet elvonulásokat. Mielőtt az Őrségbe költözött Budapest egyik legnagyobb jógastudiójának volt vezető oktatója, ahol többek között a nőijóga és kismamajóga oktatóképzések szakmai irányításáért volt felelős. Képzésein, elvonulásain számos jógás ismerhette meg emberközeli, befogadó világszemléletét, a pozitív megerősítésre, erőszakmentes kommunikációra épülő módszereit. Eredeti szakmája fejlesztő pedagógus, több éven át dolgozott ezen a területen, mielőtt a figyelme a jóga felé fordult volna. 2016-tól az őrségi Magyarszombatfán él (közel ahhoz a kis faluhoz, ahol született), itt várja szeretettel a mindennapok forgatagából szabadulni és feltöltődni, fejlődni vágyó gyakorlókat.

Csatlakozás az online gyakorláshoz

Amennyiben elküldted a jelentkezésed, legkésőbb a gyakorlás előtt egy órával el fogunk küldeni egy hivatkozást, amivel csatlakozni tudsz a gyakorláshoz.

Ha még nem használtad a Zoom-ot, kérjük engedélyezd majd az alkalmazás telepítését a gépedre.

Az Online gyakorláson nem szükséges a kamerádat bekapcsolva tartani, de kérjük, hogy teljes névvel jelenj meg a Zoom szobában és ha megoldható az óra előtt egy köszönés erejéig kapcsold be a kamerát is.